KAT-TUNs nya singel...
» 2010-01-06 ~ 14:35:53 Kame «

... eller tre nya singlar. Eller nya singel i tre versioner. Nåja, en singelskiva innehåller i alla fall TRE sånger och ibland en DVD-skiva med en PV. Men smakar det så kostar det. Jag brukar alltid handla på YesAsia.com, men man kan gå till CDjapan, HMV eller andra onlineshoppingsställen där Oricon räknas (det spelar lite grann roll för japanerna kollar rankningen på hur bra det går för en skiva/film vilket påverkar artisterna). 


LOVE YOURSELF by KAT-TUN

Version 1: Jacket A
CD:
01 Love yourself ~君が嫌いな君が好き~
02 THE D-MOTION
03 愛しているから (亀梨和也ソロ曲)
DVD:
01 Love yourself ~君が嫌いな君が好き~ (ビデオ・クリップ+メイキング)

Pris i SEK: ca 159,43

Version 2: Jacket B
CD:
01 Love yourself ~君が嫌いな君が好き~
02 THE D-MOTION
03 タイトル未定A (赤西仁ソロ曲)
DVD:
01 THE D-MOTION (ビデオ・クリップ+メイキング)

Pris i SEK: ca 159,43

Version 3: Jacket C
(Normal Edition)
01 Love yourself ~君が嫌いな君が好き~
02 THE D-MOTION
03 タイトル未定B
04 Love yourself ~君が嫌いな君が好き~ (オリジナル・カラオケ)
05 THE D-MOTION (オリジナル・カラオケ)
06 タイトル未定B (オリジナル・カラオケ)
Pris i SEK: ca 111

Vilken ska man köpa då? Ja, som sann KAT-TUN fan borde du ju förstås köpa ALLA tre versioner, helst i två uppsättningar, så man kan lyssna på den ena skivan och ha den andra oöppnad som ett samlingsobjekt. Men vem har råd med det eller knäpp nog att ha en massa dubbletter? För den delen kan du fortfarande ha dina skivor oöppnade och lyssna på musiken online istället, om du inte vill slita på din CD-skiva vill säga.

Mest prisvärt är ju egentligen Jacket C om man tänker att man får mest musik, där man får alla karaokeversionerna också. DVDn innehåller inte så mycket. Endast EN musikvideo på en HEL dvd-skiva... (även om Making of the PV ingår). T_T 

Johnny är en aning orättvis mot de andra medlemmarna i KAT-TUN eftersom han ständigt framhäver K och A, men trots allt är han en sann affärsman och vet vilka som säljer. Jacket A har Kames sång Aishiteru kara och Jacket B har Jins, som dock för tillfället är obestämd. Hm... vilken ska jag ta? Kames sång eller Jins obestämda? När jag bara vet att jag kommer att älska Kames medan Jins sånger brukar vara si-sådär i min smak (förutom Care). Och Jacket C innehåller inte Kames sång, utan Jins obestämda. Så, jag har bestämt mig. ^^

Ja, Johnny Kitagawa är en förslagen affärsman. Varenda gång det kommer ut en singel eller ett album så är det såhär, med hundratusen olika versioner. Varenda gång. För alla hans pojkar, oavsett om det är en artist eller hela bandet som ger ut nåt. Jag undrar hur länge hans era kommer att hålla? Till hans död? Och det här med att sälja skivor börjar gå ur tiden, med tanke på alla artister som måste ändra sitt sätt att sälja musik över nätet för att hänga med i utvecklingen. Det ska bli intressant att se om det kommer att ske nån förändring för Johnny's.

Kommentarer
Postat av: Helsingborgsglitter [Jenny]

Nja, den behöver ju inte alltid glittra bokstavligen, utan vi hittar "glitterkorn" i hbg liksom :D Men mer glitter kommer senare hoppas jag ;))

2010-01-09 @ 22:05:02
URL: http://helsingborgsglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0