Kan du skilja på kineser, japaner och koreaner?
» 2012-03-31 ~ 20:28:42 Mode «

Gulingarna ser likadana ut och det är svårt att avgöra vilket folkslag de är så länge de inte öppnar munnen och pratar. Eller är det så? Om man tittar på t ex idolerna så finns det vissa saker som faktiskt är annorlunda. En viss stil är mer japansk och en annan mer koreansk.

Här nedan är 15 bilder av olika asiatiska manliga artister. Se om du klarar av att lista ut vilken nationalitet de har. Några är jättelätta, andra svårare, men helt omöjligt är det inte. ^^

De kvinnliga artisterna har jag dessvärre svårare att se skillnad på, samma stil överallt i hela Asien ju... -^^-


Kan du se skillnad på dem?


1. Detta är en total give-away. Känner du mig någorlunda bra kan du svaret. ^^v


2. Han är kristen och på en av sina konserter framförde han en lovsång på sitt solonummer.


3. Mina ledtrådar leder nog ingenvart... Du får väl gissa istället. ^^;


4. Han behöver hitta en bättre stylist till sina konserter.


5. Han har åkt på en roadtrip genom USA själv. När han spelar in drama hittar han alltid på nåt tecken som han lyckas få sina medspelare att göra.


6. Jag tycker att han passar bäst i historiska kostymdramaserier, när han spelar i moderna dramaserier blir hans karaktärer något av en toffel... T_T


7. Jag känner inte honom så väl.


8. Han är också kristen och gillar att briljera med sin engelska.


9. Han är lång. Och han sjunger inte.


10. Han är lite äldre nu, men jag tror att han fortfarande är ganska poppis.


11. När jag bodde i Falkenberg lyssnade jag mycket på hans sånger.


12. Jag vet inte varför han alltid ser så sur ut... O.o


13. Han är nog väldigt känd. XD


14. Han är gift och väntar barn.


15. Är det han som är kort eller är det hans motspelerskor som är långa...?

~*~*~*~

Svaren kan du hitta här på min andra blogg.

Busungarna luktar gott...
» 2012-03-22 ~ 19:08:40 Allmänt «

Det har hänt mig flera gånger på mitt jobb i skolan, när jag är mitt uppe i en dust med en trilskande unge och jag själv är hur ilsk som helst och jag tänker att minnsann att jag ska tala om för föräldrarna hur deras barn beter sig, så slår mig tanken att ungen i alla fall inte luktar illa. Nej, det lilla monstret luktar ren tvätt aka sköljmedel.

Säga vad man vill om föräldrarna till de här värstingarna, men de har i alla fall vett att sätta på ungen rena kläder. O.o

N'Sync
» 2012-03-21 ~ 20:50:19 Allmänt «

So nostalgiskt... på den tiden tyckte jag Justin var så söt. ^^;Den här sången håller än, tycker jag. Jag skrev om den till en lovsång då när jag gillade den som mest (ändrade lite på texten en aning), eftersom melodin och musikstilen liknar den typen av lovsång jag gillar...


This You Promise me

When the visions around me, bring tears to my eyes, and all that surround me are secrets and lies, You’ll be my strength, You’ll give me hope, keeping my faith when it’s gone. The one I should call was standing here all along.

And You will take me in Your hands and hold me right where I belong, ‘til the day my life is through. This You promise me, this You promise me. You’ve loved me forever, my birth day before, and You promise I never, will be hurt anymore. You gave me your word, You gave me your life. This is a battle we’ve won and now in this moment, forever has now begun.

Just follow Your words every day, I know that You won’t be changed ever, ‘til the day we’re gonna meet: This You promise me, this You promise me. Over and over I’ll fall, but You hear when I call. Without you in my life, Jesus, I just wouldn’t be living at all.

And You will take me in Your hands and hold me right where I belong, ‘til the day my life is
through. This You promise me, oh Lord. Just follow Your words every day, I know that You won’t be changed ever, ‘til the day we’re gonna meet: This You promise me. Every word You say is true, this You promise me, You promise me.

Hur bär du din handklocka?
» 2012-03-14 ~ 19:26:06 Mode «

Min sitter på vänster arm, på insidan av handleden. Jag inbillar mig att det är mer diskret när jag sneglar på klockan och dessutom sitter det mer bekvämt. Enda nackdelen är att jag riskerar att rispa den (klockan) när jag sitter på stora stenblock/betong/asfalt (men hur ofta gör jag det?) och att den stöter emot tangentbordet när jag skriver, men det kan jag leva med...Mer än en gång har jag fått påpekanden om att klockan sitter konstigt eller "varför har du den på det hållet?" (mest ungarna som frågar så), men det verkar inte som jag är ensam om att bära klockan på det här sättet...


En scen från Shounen Club där de visar hur man kan ragga tjejer: Här plockar Kame fram sin feminina sida och spelar "Kazuko". Han tittar på klockan och använder den som en ursäkt för att nobba Maru. Antingen så är det så Kame brukar ha sin klocka, eller så tror han att tjejer har på sig klockan sådär.

Låt oss starta en trend! ^_______^

Vi ses igen, Börje!
» 2012-03-02 ~ 20:25:00 Tro & livsstil «

När jag tänker på dig har jag bara glada minnen. Jag minns sommar, barndom, trädgård, goda kakor och alla spännande föremål i ert hus. Du och Ruth kommer alltid att vara våran 瑞典公公 och 瑞典婆婆.


Det var en fin gudstjänst och minnesstund idag. Tårarna flödade såklart och saknaden är stor men mina tårar rann också för alla vackra minnen av den fina personen Börje, för den han var och det han gjorde.

Tron på Gud ger en glädje och en tröst att veta att Börje har det bra där han är nu och jag är övertygad om att vi en dag ses igen när det är min tur att komma hem till himlen...

RSS 2.0