Det kan inte vara lätt att vara nöjesreporter...
» 2012-02-17 ~ 23:54:36 TV & film «

... men ibland är de bara så irriterande. Visst förstår jag att de är nyfikna och vill ha insider-info från någon som kanske har närmre kontakt med den som de ifråga vill ha information om, men ibland får man också välja sina tillfällen. När frågor inte är relevanta för situationen, så känns det bara desperat.

Nedan är ett klipp som handlar om Kame och hans nya reklam. Mot slutet (1:46) pratar de om Jin och Meisa och vill veta vad Kame tycker om saken. Kom igen, det är väl Jins privatliv, och han är inte ens längre KAT-TUN, så vad spelar det för roll vad en av KAT-TUN-medlemmarna tycker? Eller alla för den delen... Och så frågar de om Kame har haft någon kontakt med Jin eftersom han har gift sig? Det ska väl de ta och skita i. T_TPå en event där Panasonic försöker sälja sina produkter ställer de helt orelevanta frågor. Gamar. Få till stånd ett riktigt intervjutillfälle, så är chansen större (eller inte) att de lyckas få ett svar Kame kommer åtminstone att låtsas svara på frågan då.

Hehe, jag gillar hans sätt att dissa dem; bara fortsätter att le och låtsas som han inte hör dem. Just IGNORE. That's the way to go!!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0